hétfő, április 30, 2007

Blog-readerek

Ajaj...

Megnéztem az előbb, hogy kik olvassák a blogomat. "Kicsit" kiváncsi lettem, hogy vajon kik rejtőzködnek a titokzatos IP címek mögött Kolozsváron, Váradon, Temesváron, Bukarestben, Magyarországon s még ki tudja merre!

Kérhetnék s kaphatnék, lécci, életjeleket blogom Olvasóitól?

Lehet, hogy mégiscsak rossz döntés volt ennyire nyílt lapokkal játszani.

Akarok én vajon ennyire olvasható/visible lenni?

9 megjegyzés:

márta írta...

Szia! Hahó, itt vagyok, életjelet adok magamról. Elismerem, hogy olvasom a blogodat :) Ezen a nyíltság dolgon én is gondolkoztam már, hogy kinek is írom, amit írok. Az ember azt se tudja, hogy legyen óvatos, vagy legyen nyílt vagy mi legyen... Aztán meg, ha kommnetelsz valakinek, akik az ő blogját olvassák, meg fognak találni téged is. A kör egyre tágul. Lehetne erről sokat beszélni, hogy tényleg ezt akarjuk-e...

Névtelen írta...

Szia, a konferencia-anyagokkal mi van?:)

natikrisz írta...

Khm...khm, Tempetőfi, én küldözgettem/továbbítgattam azért néhányat... Igaz, a sajátomat még nem. :D Dehát, amint látod, ez a bloggolás sokkal élvezetesebb foglalatosság számomra. Hatékonyabb is vagyok (sajnos) ezen foglalatosságomban.

Ki hitte volna, hogy itt is elcsípsz?! :)

Betti írta...

Nem próbáltam,de talán be lehet állitani ugy a blogot, hogy ne legyen publikus - de ezt nem ajánlom.
itt egy temesvári olvasó

natikrisz írta...

Az tutti, hogy be lehet állítani. :) Már kipróbáltam.
Nem is ez a kérdés most... :D

Időbeosztás-guru írta...

Én épp a vonaton olvasom a blogodat, valahol Déva és Temesvár között...szóval khmm...most akkor nem tudom, minek minősülök, hunyadinak, dévainak, temesvárinak. Mindegy, ha gondolod, átküldök egy részletes listát az összes általam használt IP címekről, s akkor beazonosíthatsz ahogy akarsz :)

csillag írta...

Vannak sokan akik csak véletlenül vetődnek ide(a google ide irányítja őket, vagy megnyomják a Next Blog gombot).
De én olvasód vagyok. Egy másik temesvári IP címes :D

Névtelen írta...

Hat, most miert kell szegeny blogolvasoknak lelkiismeret furdalast okozni? Avagy nem vilagositottak fel a kezdetek kezdeten, hogy a blogiras azzal a veszellyel jar, hogy barki raakadhat es elolvashatja?
Egy alternativ lehetoseg a Yahoo 360, ott be lehet allitani, hogy csak a barati listan levok lathassak a blogot. De mivel errol tudsz es megsem hasznalod, azt hittem, vallalod a kovetkezmenyeket...
Egy blogot olvaso, de nem iro Anonymous (ha mar ugyis tudod az IP cimet)

natikrisz írta...

Igen, tudom, tisztelt Anonymus, hogy ez a "veszély" fennáll. Viszont mostanában kicsit (túl)személyesre sikeredett ez a blogocska. Visszaolvasva néhány bejegyzést és látva, hogy mennyi ismeretlen ember olvassa ezeket... no, ettől bogaras csápjaim kicsit elbizonytalanodtak. Néha kényelmesebb a csigaházban.