hétfő, július 28, 2008

Kincskereső (+ Natalie Grant The Real Me - One Night With the King)

A 7végén, az esküvőn, a Minozauruszok ellopták az Ünnepeltek gyűrűjét. Bár a fellegek türelmesen sorakoztak az égbolton és megvárták, amíg visszasétál a násznép a templomból, sőt még azt is, hogy a menyasszony dobja el a csokrát, az ellopott gyűrű hiánya veszélybe sodorta az esemény kimenetelét. Félő volt, hogy emiatt el kell halasztani az Ünnepet.
Két Óriásra, valamint az egész gyereksereg összes erejére, ügyességére és legjobb tudására, de még a Szóparipák pálcájára is szükség volt ahhoz, hogy a kastélykert labirintusában megtalálják az elrejtett kincset.
Sikerült nekik, így mégsem kellett elhalasztani az esküvőt.

A Minozauruszok -vagy valakik- tőlem is elloptak valamit. Kincskeresőbe kell indulnom a napokban, mert vissza akarom szerezni az ellopott értékeket.

Keresem a mosoly nyomait az arcomon. Keresem a szemem csillogását. Keresem a jókedvet, a derűt, a jóindulatot, a szívességet, a jóságot, a kedvességet, az önfeláldozó-készséget, a vidámságot, a reményt, a hitet, a türelmet, a lendületet, a kitartást, a kiváncsiságot, arcom hamvasságát, a bölcsességet...

Számbavettem összes kincsem és keresem némelyiket. Nem tudtam féltve megőrizni mindet.





Nincsenek megjegyzések: